dimecres, 16 de desembre del 2009

Quins governants!


Em pregunto com és possible que els inútils del tripartit tinguin la caradura de intentar fer una llei justa per a suprimir un impost reconegudament injust amb els catalans com és el cas de l'impost de successions, no se'n surtin i encara ens ho venen com un èxit?
Som o no som tots iguals segons la constitució? Dons que ens expliquin com és possible que a casa nostra encara haguem de continuar pagant una cosa tan injusta com aquesta i altres comunitats no en paguen ni cinc!
Servidora, després de treballar tota la vida, pagar els impostos pertinents a cada institució, col.laborar amb tot allós que he cregut adient... Tinc la sort d'haver pogut estalviar una miqueta...
És just que el meu marit o en tot cas meus fills i filles -que han estat partícips incondicionals d'aquest estalvi, el dia que jo falti hagin de donar-ne una gran part a impostos?
No, no ho és. Son una colla d'imbècils ineptes que estan enfonsant el país i encara treuen pit.
Sociates preparats, educats i formats per a fer de funcionaris -de cultura, això sobretot- que no tenen ni la més remota idea del que estan fent; Esquerranosos que cada cop estan més coberts de glòria per la manera de merdejar que ens demostren dia rere dia, uns venuts sense principis ni vergonya; Els verds sense cap més iniciativa que carregar-s'ho tot en nom d'un mon més just que, queda molt bé dir-ho però tan sols amb això no n'hi ha prou i no en saben més.
Ens està governant una colla de porcs sense escrúpols que, tot i sabent que no ho poden, no saben fer-ho millor, en lloc de reconèixer-ho públicament i plegar, s'aferren a la cadira, al poder, al sou, a "la clau", d'una manera tan descarada que s'arribaran a carregar el sistema i ens portaran cap a un comunisme encobert que ens costarà molts anys de recuperar -això pensant amb optimisme que ho podrem superar.
No he votat mai els verds ni ho faré.
No he votat mai socialistes ni ho faré. -I menys amb un president foraster.
He votat molts cops a ECR i prometo no fer-ho mai més a la vida.
La gent de CIU, no em convenç però poc hi falta (si prometen suprimir aquest impost i fer un avançament clar i contrastat cap a la independència, els votaré)
Els partits "espanyolistes" no m'interessen.
Quan d'aquí poc, arribi el dia que en unes eleccions tan sols hi vagin a votar un 15 o un 20% de la població, començaran a fer política de veritat?


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada