diumenge, 31 de maig del 2009

Els 4,2 milions llençats pel Consell Comarcal.

 

Hi havia una vegada en un país ocupat, en una rentable colònia espanyola...

un Consell Comarcal del Gironès que va tenir una idea molt brillant. (llegiu notícia) http://www.elpunt.cat/noticia/article/-/-/42764.html

4,2 milions d’Euros (700milons de pessetes) per a un centre de promoció turística del gironès..... a Quart!!!

Aixó més que un conte és un acudit. Un acudit que ningú no se’l creuria, si no fos que estem totes tan acostumades a que aquesta gent malgastin els diners públics inútilment, que ens ho creiem i molt.

700 milions de pessetes, per a un muntatge de promoció turística a Quart. Fantàstic, és una de les millors idees que han tingut els ineptes que gestionen els C.C. No hi ha un lloc millor per a enterrar-hi uns quants millonets inútilment!

No us perdeu però què volen fer:

-Un punt d’informació de la comarca (Si, a quart hi va molta gent que necessita informació turística comarcal, cada dia hi veig gent pel carrer demanant informació)

-Un aparador comercial de producte (altrament dit botiga?) Si és així, competència institucional a comerços, el millor que ens pot passar.

 -Una agència de viatges (privada?) No, a fer més competència a les agències establertes a les nostres contrades. Que es fotin les agències que fa anys que lluiten per mantenir la seva empresa!.

-Un restaurant (Privat? Qui el gestionarà?) Estaran contents els restauradors de la comarca, ara els fan competència des de les institucions!

-Espai per a reunions, museus i exposicions. No en tenen prous ja d’espais d’aquests?

Tot i que haig de reconèixer que la que escriu, no coneix al senyor aquest que diu el diari, el conseller de turisme del CC, Tarsici Balló, les informacions que m’han arribat d’ell, (les dones tenim el sa costum d'explicar-nos-ho  tot,   son que no es pot ser millor dirigent, que és un crack en la gestió i la política és el seu punt fort des de petit. S’ha preparat tota la vida per aquest fet i es nota. Diuen que té una oratòria rica i fluida i, que en lloc de ser regidor de Bordils i conseller del CC, amb el seu bon saber-fer, com a mínim mereixeria ser al capdavant de la Generalitat conjuntament amb la seva gran amiga de l’ànima, la Cristina Alsina.

700 Milions de pessetes llençats inútilment per a justificar o tapar, -ves a saber què, la restauració de Can Marcó.  700 milions en mans d’una gent que no en té ni la més petita idea de comerç ni d’agència de viatges ni de restauració ni de museus. 700 milions per a fer competència deslleial a totes les persones que tenim empresa pròpia.  700 milions llençats de manera barroera i, –a part dels amiguismes,  sense cap consulta a les que portem mig segle dedicades a “aguantar” el territori.   

Ens quedem igual, no protestarem, no farem cap cassolada, no tallarem carreteres per a protestar...

Que continuïn els inútils que tenim a dalt, llençant els nostres diners, ja hi estem acostumades! 

2 comentaris:

  1. No sé si això que escriu sobre el Sr. Tarsici Ballò ho fa amb to irònic o ho escriu de veritat, però jo li puc assegurar que tot el que escriu sobre ell és ben veritat.

    El Sr. Balló és un gran polític, i així ho ha vingut demostrant durant tota la seva trajectòria, però per ser un gran polític primer s'ha de ser gran persona, i això és el que millor caracteritza al Sr. Balló. Gran amic, treballador, entregat amb tot allò que fa, mai un no per resposta... Així és el Sr.Tarsici, i tothom que el coneix li podrà confirmar.

    ResponElimina
  2. No tinc cap dubte que en Tarsici sigui un gran treballador, un gran amic dels seus amics i que s'entregui en allò que fa de cos i ànima.
    Sens cap mena de dubte, una gran persona i fidel als seus principis.

    ResponElimina