dissabte, 18 d’abril del 2009

El nou mercadet de Girona

Descobreixo als diaris i més tard a les notícies de la tele, unes fotografíes de tres dels nostres gestors més coneguts, inaugurant un mercat nou, el de Can Gibert.
Com els hi agrada sortir a les fotos!
Quanta hipocresia que hi ha entre ells, si és de coneixement popular que no es poden veure entre ells, que carai fan inaugurant un mercat tots tres juntets rient i fent el pallasso? Van al mercat a comprar normalment aquests figurants? No, no els veureu més per allí. Colla de pijos disfressats.
Us heu fixat amb lo maques que èren totes les parades iguals? Que socialista que quedava tot plegat? (igualtat per tot i per tothom) Algú sap, algú ha vist algun  concurs públic per l'adjudicació de la compra i muntatge de les parades? A quina empresa s'han encarregat aquests tendalls?

3 comentaris:

  1. Ostres Alina! Diguem que no et calles res. Clar i català! però la veritat és que tampoc tot és tan fàcil com et pot semblar. Bé, jo podria ser ben be un dels afectats per les teves ires però, no és el cas,però entenc la teva postura. Hi ha coses que són difícils de comprendre especialment pel que fa al món de la política i aquest divorci entre societat civil i classe dirigent necessita constantment de molta pedagogia perquè ambdues parts es puguin trobar aprop. Bé continuarem parlant.

    ResponElimina
  2. A mi em sembla normal que els polítics inaugurin un mercat. Si després hi volen anar a comprar o no, és llibertat de cadascú.

    ResponElimina
  3. Dakkon, el que vull denunciar és que els tres personatges de la foto no es poden veure. En privat entre ells estan a matar. la intenció era que algú es preocupés de saber i de fer saber que la contractació, la compra de les parades ha anat a dit. I això no està bé.

    ResponElimina